1 und - pata muslo (deshuesado)
50 grs - espinaca
1 und - feta de jamon cocido
PASOS:
-abrimos el pollo lo golpeamos para estirar y ponemos la feta de jamon de modo que tape toda la superficie del pollo en un estremos agregamos la espinaca y pasamos a enrrollar ,una ves enrrollado pasamos a enrrollar en en una bolsita abierta y atamos las estremidades llevamos a cocinar en una olla en abundante agua por aproximadamente 15 min . una ves que cocinamos retiramos de la bolsita y en una sartén con un poco de aceite sellamos de ambos lados reservamos.
INGREDINETES (para la salsa)
1 und - plantita de verdeo (picado en juliana)
200 grs - crema de leche
PASOS :
en una sarten agregamos el verdeo salteamos y agregamos la crema dejamos reducir y salpimentamos.
EMPLATADO:
-cortamos el pollo al medio y colocamos en el centro del plato salseamos por encima y si queremos podemos acompañar con pure de calabaza como en la foto o con una guarnición de su agrado espero que le guste..
traducción del español al inglés
INGREDIENTS (for the chicken filling)
1 und - leg thigh (boneless)
50 grams - spinach
1 und - slice of ham
STEPS:
-open the chicken hit the stretch and put the slice of ham so that it covers the entire surface of chicken in a spinach and add the extremes we go roll up a funky look in turn to roll up into a bag open and we tied the extremities to cook in a saucepan in plenty of water for about 15 min. Once you cook retired from the bag and in a pan with some oil reserve sealed on both sides.
INGREDINETES (for sauce)
1 und - seedling green onions (chopped into strips)
200 grams - cream
STEPS:
in a sauté pan add the green onions and add the cream boil down salt and pepper.
Presentation:
-cut the medium and place chicken in center of pan sauce and if we can serve with mashed pumpkin as in the photo or with a garnish of your choice I hope you like
1 und - leg thigh (boneless)
50 grams - spinach
1 und - slice of ham
STEPS:
-open the chicken hit the stretch and put the slice of ham so that it covers the entire surface of chicken in a spinach and add the extremes we go roll up a funky look in turn to roll up into a bag open and we tied the extremities to cook in a saucepan in plenty of water for about 15 min. Once you cook retired from the bag and in a pan with some oil reserve sealed on both sides.
INGREDINETES (for sauce)
1 und - seedling green onions (chopped into strips)
200 grams - cream
STEPS:
in a sauté pan add the green onions and add the cream boil down salt and pepper.
Presentation:
-cut the medium and place chicken in center of pan sauce and if we can serve with mashed pumpkin as in the photo or with a garnish of your choice I hope you like
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